Mistr republiky a reprezentant na FMBB 2018 Pavel Hrobař & Al Campo Graf Czech

13.11.2017 15:01

Mistr republiky a reprezentant na FMBB 2018

Pavel Hrobař & Al Campo Graf Czech

 

Ve dnech 21. a 22. října 2017 proběhlo v Dolanech nad Vltavou Mistrovství České republiky belgických ovčáků. Do boje o titul se pustili dva členi z naší ZKO. Pavel Hrobař se psem Al Campo Graf Czech a Magdaléna Foglová se psem Brix z Údolí Jizery.

 

Po nevydařené sobotní stopě Magdalény a Brixe se zadařilo na nedělním place, kde společně předvedli pěkné výkony a tím si z celkových 54. závodníků tato dvojice vybojovala 19. místo s body (77, 96, 93).

 

Pavel s Campem tradičně excelovali na stopě, což je jejich nejsilnější disciplína, a když se k tomu přidá i luxusní práce na place, nemůže to dopadnout jinak, než že vybojují v tak obrovské konkurenci tu nejvyšší příčku, tedy 1. místo, což znamená titul Mistra republiky pro rok 2017 a kvalifikaci na mistrovství světa FMBB 2018, které se bude konat ve Slovinsku.

 

Závod provázela pohodová atmosféra. Naši bojovníci měli velkou podporu ostatních členů klubu, za což patří ten největší dík. Není samozřejmostí, že se na závodech objevuje tak silná základna, jako je právě naše ZKO.