Pavel Hrobař & Al Campo Graf Czech CZ 05

01.11.2016 13:49

ZKO Letohrad opět zabodovalo a to v podání Pavla Hrobaře a jeho psa Al Campo Graf Czech, kteří se zúčastnili v termínu 21. – 23. 10. 2016 Mistrovství České republiky Belgických ovčáků v Třeboni, kde obsadili krásné 2. místo s body 98, 92, 93. Tímto výsledkem potvrdili slibně rozjetou závodní sezónu a dostali se do reprezentace na mistrovství světa v Německu jako CZ05, které se bude konat v květnu příštího roku.

Závod byl plný napětí do poslední chvíle. Pavel s Campem si drželi první příčku celou sobotu a ještě část neděle, bohužel však vydařená stopa závodníka p. Čejky s jeho fenou naše favority „odsunula“ na druhé místo. Další závodnice, která mohla Pavla sesunout z pomyslné bedny, vlastnila háravou fenu a tak do poslední chvíle vládlo napětí, jak to vlastně všechno dopadne. Nakonec se jim nevydařila disciplína obrany a tak zůstala těsně za letohradským závodníkem, tedy na 3. místě.

Závodu se zúčastnilo celkem 47. závodníků, naši ZKO reprezentovali Pavel Hrobař & Al Campo Graf Czech a Romana Plívová & Cira Hamiko.

Gratulujeme našim reprezentantům a držíme palce v další závodní sezóně.